Bryllup

Jarlsberg Konferansesenter ligger i flotte omgivelser ved Tønsberg, og tilbyr flotte og moderne lokaler godt egnet til bryllup.

Våre fleksible løsninger, dyktige kokker og dedikerte betjening gir gode rammer for gjennomføringen av deres bryllup. Våre selskapslokaler er godt egnet til bryllupsfester fra 50-350 personer. Vi tilpasser gjerne bryllupslokalene etter deres ønsker for å sikre en minneverdig og vellykket feiring. I tillegg stiller vi gjerne med bevertning fra vårt eget kjøkken og bar. Vi er behjelpelig med innhenting av ønsket underholdning, transport til og fra Jarlsberg Konferansesenter, og fotografer klare til å dokumentere de uforglemmelige øyeblikkene fra deres dag.

Jarlsberg Konferansesenter ved Tønsberg tilbyr

Underholdning

Underholdning er en viktig del av en god bryllupsfest, og vi hjelper deg gjerne med å innhente lokale band, nasjonale artister eller gode DJ’er som spiller deres ønskelåter.

Bar

Våre bartendere elsker å overraske med nye drinker - og innfrir hver gang. Baren har et rikt utvalg av tradisjonelle og mindre tradisjonelle drikkevarer både med og uten alkohol.

Transport

Vi kan være behjelpelig med transport til og fra Jarlsberg Konferansesenter. Ellers har vi også gratis parkering.

Fotograf

Vi har samarbeid med profesjonelle fotografer som kan dokumentere hele, eller deler av selskapet. Fotografene er kyndig med både film og foto.

Bevertning

Smakfull mat og et godt utvalg med drikke er viktige faktorer for et vellykket selskap. Vi setter opp menyer tilpasset ditt selskap.

Lyd, lys og bilde

Hos oss er AV-utstyret til enhver tid oppgradert og akustikken i våre saler gir en lydopplevelse utenom det vanlige. Sammen med scenen og lydanlegget gir dette gode og kreative muligheter for en vellykket bryllupsfeiring.