Selskapslokaler

Våre selskapslokaler egner seg utmerket til alle typer selskaper og festlige lag med kapasitet til å romme 50-350 personer - sommerfester, firmafester, julebord, jubileer, skoleball, bryllup og mye mer.

Vi tilbyr fleksible løsninger, dyktige kokker og dedikert betjening. Våre romslige lokaler er utstyrt med kjøkken, bar, scene og oppgradert AV-utstyr, og har de beste rammene for et vellykket arrangement. Vi tilpasser gjerne lokalene etter deres ønsker for å sikre et minneverdig og vellykket selskap.

Jarlsberg Konferansesenter ved Tønsberg tilbyr

Underholdning

Underholdning er en viktig del av et godt selskap, og vi hjelper deg gjerne med å innhente lokale band, nasjonale artister, gode DJ’er eller flinke konferansierer.

Bar

Våre bartendere elsker å overraske med nye drinker - og innfrir hver gang. Baren har et rikt utvalg av tradisjonelle og mindre tradisjonelle drikkevarer både med og uten alkohol.

Transport

Vi kan være behjelpelig med transport til og fra Jarlsberg Konferansesenter. Ellers har vi også gratis parkering.

Fotograf

Vi har samarbeid med profesjonelle fotografer som kan dokumentere hele, eller deler av selskapet. Fotografene er kyndig med både film og foto.

Bevertning

Smakfull mat og et godt utvalg med drikke er viktige faktorer for et vellykket selskap. Vi setter opp menyer tilpasset ditt selskap.

Lyd, lys og bilde

Hos oss er AV-utstyret til enhver tid oppgradert. Sammen med scenen og lydanlegget gir dette gode og kreative muligheter for et vellykket arrangement